top of page

Marathon är ett investmentbolag helt inriktat på nischade mjukvarubolag. Egentligen tycker vi nog inte att "investmentbolag" är riktigt helt rätt. Vi ser oss själva som ett "förvärvande mjukvarubolag" och stöttar våra bolag på både operativ och strategisk nivå. Teamet på Marathon kan hjälpa till med att "bygga säljmaskinen" eller med att göra teknikutvecklingen roligare och effektivare på samma gång. Vi arbetar aktivt i styrelsen och kan hjälpa till med tilläggsförvärv eller analyser. Maximalt stöd utan att vara i vägen, brukar vi säga.

Vi har en ambition att utveckla våra bolag till något mycket mer. Samtidigt letar vi ständigt efter nya bolag att jobba med. Kontakta oss gärna om du har ett bolag som du tror passar oss!

 

Marathon etablerades i januari 2023 av Tempeludden som ett gemensamt mjukvaruhus för de bolag som Tempeludden ägt. Marathon har permanent kapital.

Videomarathon

Se videon om Marathon från Redeyes event Serial Acquirers. Här beskriver Richard Treffner Marathons strategi, organisation och framtidsplaner.

Samarbeten och resurser

Marathon har samarbeten, verktyg och resurser för att stötta våra bolag på ett antal olika nivåer

#
Område
Resurs
01
Marknad & försäljning
Anders Tormod, Anna Malmgren
02
Teknik & Produkt
Chris Tholén
03
Ekonomi & Redovisning
Gemensam redovisning och CFO-stöd
04
Onlinemarknadsföring
Gemensamma resurser och analys
05
Analys
Jonatan Darhult, David Henriksson
06
Drift
Credits hos AWS, stöd med flytt av drift
07
CRM & Säljsystem
Rabatter hos HubSpot, stöd med implementation
08
HR
Gemensamma resurser
bottom of page