top of page

Vad håller vi på med egentligen?

Vi startade Marathon med en vision om att vara den bästa möjliga ägaren för små mjukvarubolag - att vi ska stötta och utveckla nischade mjukvarubolag som får sina kunder att levla upp.

Howwework.jpg

Vi vill vara den ägare vi själva skulle vilja jobba för. Kunniga och stöttande, med frihet och självbestämmande i våra bolag. Den bästa möjliga ägaren för små mjukvarubolag.

Våra bolag förbättrar livet för sina kunder och förbättrar de nischer de jobbar inom. Vi boostar våra kunder genom att ständigt innovera.

Vi bidrar till en bättre värld genom bättre verktyg för våra kunder, genom att ta hand om vår planet och genom att ta hand om människorna runt omkring oss.

Vi hjälper våra medarbetare att bli bättre. Vi tar in bra personer och hjälper alla växa och vässas. Man ska vara stolt över att jobba i Marathon.

Det är ensamt i små nischer. I vår grupp av mjukvarubolag har alla medarbetare inspirerande jämlikar

 

Vi jobbar för att skapa forum för alla medarbetare på alla nivåer - även om vi har mer uppstyrda forum för ledarna i gruppen så vill vi att varenda medarbetare i våra bolag ska hitta jämlikar att dela utmaningar och framgångsrecept med.

#
Forum
Description
1
Vd:ar
Nätverk och kunskapsutbyte för våra vd:ar
2
Teknik
För våra teknikledare
3
Produkt
För våra produktansvariga
4
CS
För våra Customer Success-ledare
5
Sälj och marknadsföring
För ledarna inom sälj och marknadsföring
Vision.heic
IMG_2662.HEIC

Proffsiga

Vi är hederliga och ärliga. Kunniga inom våra domäner. Vänliga, men bestämda. Vi har en klanderfri kultur och ställer upp för varandra.

Uthålliga

Långsiktiga och ihärdiga.​ Hållbarhet är del av allt vi gör.

Törstiga

Vi vill alltid utvecklas och törstar efter kunskap. Vi vill alla bli bättre på vad vi gör och strävar efter att effektivisera och förbättra. Vi delar med oss av kunskap med varandra.

bottom of page